Убийство в овчарник разтърси пазарджишко село

1003

Криминалистите от Районното управление в Септември задържаха мъж, пребил до смърт свой съселянин.

Случката станала през миналата седмица, когато ескалирал скандал в овчарник, намиращ се в село Сестримо. Михаил А. на 60 години и 43-годишния Георги Б., се спречкали жестоко, а кавгата бързо преминала в размяна на удари, съобщават източници на разследването. Тогава Георги нанесъл жесток побой над Михаил. Той бил приет в болница, но няколко дни по-късно издъхнал.

В полицейското управление в Септември бил получен сигнал едва след като мъжът бил починал и полицаите предприели разследване. Извършителя, който е криминално проявен и осъждан, е задържан в ареста. По информация на „Блиц“ скандалът избухнал заради животни в обора, който пък се ползвал от цялото село. Хората в Сестримо са втрещени от неочакваната смърт на своя съселянин и казват, че се страхуват от агресията на убиеца.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама