Роналдо е предлаган на Барселона

56
Снимка: Twitter

Кристиано Роналдо има желание да напусне Ювентус. Агентът му Жорже Мендеш търси нов отбор на португалската звезда

Това твърди авторитетният испански журналист Гийем Балаге, пишат в sportal.bg. Той обясни, че „бианконерите“ имат желание да продадат Роналдо, за да се разделят с огромната му заплата.

Миналата седмица „Франс Футбол“ публикува информация за интерес на Пари Сен Жермен към Кристиано и желание на футболиста да замине за Париж. Материалът бе приет с доста съмнения, но след отпадането на Юве от Шампионската лига слуховете за евентуално напускане на звездата се увеличиха.

„Причината Кристиано Роналдо да бъде свързван с ПСЖ не е защото френският клуб мисли за привличането му, а защото Жорже Мендеш е получил инструкции да намери нов отбор за Роналдо“, заяви Балаге пред „Би Би Си“.

„Той е предлаган навсякъде, включително и на Барселона. Не съм сигурен, че те могат да се отърват от него лесно заради парите, които получава. Кой е готов да плаща подобна сума?“, допълни журналистът, който се смята за един от най-информираните в европейския футбол.

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама