Момче открадна колата на родителите си. Вижте какъв урок му дадоха те след това (ВИДЕО)

107

Отначало мъжът помислил, че всъдеходът е откраднат, в паниката той се обадил на сина си и се оказало, че той се намира зад кормилото на колата им

В САЩ полицаи хванали четиринадесетгодишния Анхел Мартинес да кара автомобил Range Rover, собственост на на родителите му.

Бащата и майката заминали за Лас Вегас, за да отпразнуват годишнината от сватбата си, докато синът им останал сам у дома. И изведнъж на мъжа му се обадили от полицията в Финикс, щата Аризона, и му съобщили, че техният Range Rover е видян да се движи из квартала с висока скорост.

Отначало мъжът помислил, че всъдеходът е откраднат, в паниката той се обадил на сина си и се оказало, че той се намира зад кормилото на колата им, информира Fox10.

Когато родителите се върнали у дома, тийнейджърът казал, че когато измил колата, решил да направи кръгче около къщата, за да може вятърът изсуши по-бързо машината. После направил още едно кръгче и му харесало.

Анхел бил наказан по следния начин – бащата извадил леглото му от къщата и накарал момчето да седи на него няколко часа пред къщата с плакат: „Извинявам се, че откраднах колата на родителите си и превиших ограничението на скоростта“.

В същото време време цялото имущество на момчето, което се намирало в стаята му, било раздадено на съседите. Дрехи, телевизор и спален комплект били раздадени безплатно – така бащата се извинил на живеещите в съседните къщи за безразсъдното поведение на сина си.

„Ние също сме нечии съседи и не бихме харесали, ако им се случи нещо подобно. Можеше да удари някого, можеше да се случи нещо непоправимо“ – обяснил е бащата Рамон своето решение в интервю за местната телевизия.

Той провел възпитателен разговор със сина си, който попитан дали са се отнесли твърде грубо към него, отговорил: „Въпреки че наказанието е малко странно, мисля, че е напълно справедливо.“


Видео: Fox10 Phoenix

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама