Полезен трик с мъжка пяна за бръснене

blank
Снимка: Pixabay

Премахването на петна всъщност не е толкова трудно, колкото може да изглежда в началото

Понякога малките неща могат съсипят любимите ни неща и дрехи, а така и цялото ни настроение. Но има малки трикове, които ще помогнат на всеки бързо да се върне към доброто разположение на духа.

Е, домакинските задължения не са много приятни, но пък няма как да не бъдат свършени. Щом се стигне до прането обаче може да се изправим пред истинско предизвикателство.

„Петната по дрехите направо ме съсипват. Обикновеното пране в пералнята не ги маха, а не обичам да пера на ръка. Чудех се какво да направя, за да се отърва лесно от петната и тогава сестра ми сподели с мен тайната й“, това казва читателка на jenata.blitz.bg, която сподели личния си опит във фейсбук.

Тя каза, че слага пяна за бръснене в мръсните дрехи, които после пъхала в пералнята, а резултатът бил шокиращ.

„Ако с тъга установите, че яката на любимата ви тениска или любимият пуловер е оцветена с фон дьо тен или червило (какво да направите, всичко може да се случи), не се отчайвайте. А да не споменавам ужаса от червено вино или мазна храна ликьосала някоя дреха.“

Премахването на петна всъщност не е толкова трудно, колкото може да изглежда в началото.

За да направите това, просто трябва да вземете от мъжа си пяна за бръснене. Първо, насладете се на неговия озадачен вид, че взимате този козметичен продукт и ще го използвате за мръсното пране, а след това се заемете с основата задача.

Нанесете малко количество пяна за бръснене върху петното, което искате да заличите. Оставете дрехата така за известно време и след това я пухнете в пералнята.

Тя поясни, че прането на дрехи, намазани с пяна за бръснене, не е по-различно от обичайното. Може да го направите в пералнята на обичайната програма или на ръка. Пробвайте и няма да съжалявате.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама