Деси Слава също напуска Пайнер (СНИМКА)

216

Нещо странно се случва в средите на поп-фолка.

След като миналата седмица завърши със сензационната новина, че Мария се оттегля от сцената, още две нейни колежки заявиха, че напускат култовата фирма „Пайнер“.

Още в петък Малина съобщи, че след дългогодишна съвместна работа, тя се оттегля от фолк гиганта, а вчера същата вест на феновете си поднесе и Деси Слава. За разлика от Мария обаче, те не се отказват от сценичните си изяви завинаги, предаде Новини.бг. Деси Слава съобщи в социалните мрежи, че оттук нататък ще продължава напред като самопродуциращ се изпълнител и помоли феновете си за подкрепа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Скъпи приятели, искам официално да ви информирам, че вече не съм част от фирма “Пайнер”. Реших да продължа напред сама. Изказвам своята благодарност към целия екип на фирмата за работата ни през изминалите 5 години! Сега, повече от всякога, ще имам нужда от вашата подкрепа, която надявам се ще оправдая с много нови и хубави проекти! Обичам Ви!❤️

Публикация, споделена от 💜Desi Slava💜 (@desislavaofficial) на

По публикацията работи Снежина Раева 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама