Пиян младеж се вряза с кола в група хора във Франция

82

Има пострадали, след като автомобил се е врязал в тълпа от хора пред заведение снощи. 13 души са пострадалите. Инцидентът е станал пред бар във Вензел, Източна Франция,

От лекар са прегледани 16 души, 12 имат леки наранявания, трима са в шок. Младо момиче е със сериозни травми по краката, но животът му е вън от опасност, се казва в съобщението.
Инцидентът е станал около полунощ. По данни на властите, до него се е стигнало след препирня между няколко посетители в нощното заведение, предаде БТА.

Автомобилът, който е ударил хората, е бил пред бара. По-късно полицаи са задържали в района шофьора, който е бил пиян. Причините за конфликта се уточняват. По информация на регионалното издание „Журнал дьо Сон е Лоар“, 20-годишният нападател е излязъл от заведението с трима души и се готвел да си тръгва.

Когато няколко души почукали по капака на колата му, той рязко потеглил на заден ход, ударил намиращите се там хора и после успял да избяга с колата, въпреки опитите на свидетели да му попречат.
Полицията е задържала водача на шосе на няколко километра от местопроизшествието.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама