Трима затворници спасиха живота на охранител в Джорджия

238

Малко преди да се срине на земята полицаят е успял да отключи килиите им

Трима затворници в затвор в Джорджия спасиха живота на охранител, претърпял сърдечен удар. Малко преди да се срине на земята полицаят е успял да отключи килиите им, съобщи „Дейли Мейл”, цитирани от Дарик.

Помощник-шерифът на затвора Уорън Хобс изпаднал в безсъзнание и си ударил главата близо до килията, в която излежавали присъдата си Митчъл Смолс, арестуван за побой и престъпления, свързани с търговия с наркотици. Смолс се оказал единственият, който забелязал случилото се и започнал да удря силно по вратата, за да събуди останалите затворници.

Хобс дошъл за кратко в съзнание и успял да отвори вратата на една от килиите, в която били Тери Лавлес и Уолтър Уайтхед – задържани също за търговия с наркотици. Те изскочили и се притекли на помощ на охранителя. Единият от затворниците се свързал по радиостанцията с останалите служители на затвора, за да повикат помощ.

Благодарение на своевременната намеса на тримата престъпници Хобс оживял, а офисът на шерифа изказал на мъжете специална благодарност за помощта.

По публикацията работи: Моника Цанкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама