Майка разпространи видеоклип, на който показва как отвличат детето ѝ (ВИДЕО)

7139

За това разбрахме от сигнал на читател към медия Нова Вест

По информацията, която споделя майката и видеоклипът, който е предоставила публично в социалните мрежи се разбира, че действието се развива в Елин Пелин. Тя твърди, че от две години и половина върху нея и нейните  малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ѝ съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.

Майката, чието дете се вижда ясно на кадрите, твърди, че бившият и мъж е отвлякъл детето ѝ сутринта на 30 юли, докато са тръгвали за рехабилитация. Бащата, който тя споделя, че е главен архитект на Община Елин Пелин се вижда, че атакува семейството и успява да отмъкне детето от ръцете на майката. В борбата за опазването на детето се вижда, че се включват и двойка възрастни хора, които предполагаме, че са родителите на жената.

За момента нямаме никаква информация за предисторията на семейството освен това, което е представено като факт от страна на майката.

Ето го и видеоклипът и описанието, което е разпространено в профила ѝ във фейсбук:

 

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама