Фатален край след сбиване във врачанско село

255

Мъж почина тази сутрин, двамата извършители са в ареста

На 27-ми юли в 21:58ч. в РУ-Козлодуй e получено съобщение от кмета на село Крива бара, който е заявил, че на същата дата около 21:30ч. в селото, между лицата А. И. на 19г., криминално проявен, И. А. на 34г., криминално непроявен и Г. Г. на 50г., криминално проявен, и тримата жители на село Крива бара е възникнал скандал.

Пререканието е прераснало в сбиване, вследствие на което И. А. нанася прободни удари с вила в областта на ляв и десен прасец на Г. Г., след което и двете лица нанасят множество удари с ръце в областта на главата на Г.Г.

Същият е транспортиран във ФСМП-Козлодуй. При прегледа е установено, че има счупване на малък пищял на левия крак. Лицето е транспортирано със специализиран превоз до ЦСПМ – Враца.

Днес около 07.35 часа в болница МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца в следствие на травми нанесени от побой (счупени ребра причинили перфорация на бял дроб) е починало лицето Г. Г., на 50 г. от село Крива Бара, предават от Фокус.

Случаят е докладван на наблюдаващ прокурор при Окръжна прокуратура – Враца и в РУ – Козлодуй е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.115 от НК. Съгласно постановленията на Окръжна прокуратура – Враца на лицата са взети мерки „Задържане за срок до 72 часа”, като същите са приведени в помещенията сектор „Арести” към Затвора- Враца.

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама