Стрелец: Отношенията с близките хора днес ще Ви зарадват

185

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да защитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Днес Ви очаква прилив на позитивизъм, под формата на смях и аплодисменти. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необичайната ситуация, свързана с общуването, трябва да преминете по цялата дължина на сцената и да издемонстрирате най-доброто им изпълнение. Някой търси интригуващо влияние или вдъхновение, а Вие може да се окажете идеалния кандидат. Усещате вълни на уверена енергия и всички парченца в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци

Днес може да бъдете толкова увлечени в учене или работа, че на Вашия любим човек може просто да не останат нито сили, нито време, да Ви изчака, а и в отговор може да се заеме със същото като Вас. А нима Ви се иска тази вечер, на доста късо разстояние един от друг, да седят двама души, които са толкова далечни?

Рак

Двойнственият Ви характер през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват страсти, които ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по-бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв

Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент и се зарадвайте като видите как добре се подрежда всичко.

Дева

Денят се подрежда сложно, но Вие можете да снижите влиянието на негативните тенденции. За целта трябва да проявите избирателност и пресметливост в деловите контакти, както и да се откажете от съмнителни връзки и проекти. Помнете, че сериозна заплаха за Вас сега представляват не обстоятелствата, а хората, които лесно дават обещания, и също така лесно ги забравят. Избавяйки се от недобросъвестни партньори, повишавате своите шансове за успех. Ако сте в процес на търсене на своята „половинка”, очакват Ви изключително интересни запознанства.Новите отношения ще се развиват стремително и в скоро време ще придобият сериозен характер.

Везни

Днес ще бъде от огромно значение на кого се доверявате. Доста хора искат да им бъдете съюзник, а Вие трябва да си помислите както трябва на чия страна искате да застанете. Сега хората от Вашето обкръжение, на които може да се доверите, са твърде малко, така че имате пълно право да проявявате подозрителност. Но редом с Вас има и хора, които заслужават доверие. Изчакайте малко и понаблюдавайте околните. Тогава ще можете да отличите достойните за доверие хора, от всички останали.

Скорпион

Не трябва да се разделяте с тези, които обичате – както по принцип, така и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя любим човек – не само физически, но и духовно. Просто да го прегърнете ще е недостатъчно. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец

Отношенията с близките хора днес ще Ви зарадват. Приятелите ще бъдат радостни да Ви помогнат във всяко начинание и ще Ви подкрепят. Вероятно е разрешаване на проблем, свързан със здравето, което Ви е тормозело в последно време. Избягвайте грешки с документи, за да не се получи бърканица в официалната документация. Бъдете по-внимателни, ако сте решили да поработите. В отношенията с близките роднини ще цари пълна хармония и може да си организирате семейни мероприятия.

Козирог

Не Ви ли се струва, че със своята любов и грижа задушавате любимия си човек? Той се задъхва във Вашите прегръдки и си мечтае само за едно – за глътка свеж въздух. Звездите не Ви приканват да обичате своя любим човек по-малко, но хич не си заслужава да звъните по 100 пъти на ден на мобилни, за да се убедите, че е добре.

Водолей

Някой в последно време е предизвикал у Вас много позитивни емоции, като Ви е дал да разберете, че чувствата Ви са взаимни. И какво да правите от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на шок и се усмихнете. Може също да помислите и къде да отидете заедно да вечеряте. Трябва да съберете сили, за да имате възможност да правите и за в бъдеще същото добро впечатление.

Риби

Днес Вашия любим човек ще бъде особено ярък и запомнящ се и то не само за Вас, но и за околните. Вие ще се чувствате като половинка на най-истинската звезда, а това доста ще Ви ласкае. Но и ще Ви плаши, защото все пак това е и определена отговорност.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама