Разследването около смъртта на прегазената Юлия продължава

400

След страшната трагедия разследващите веднага се заели със записите от близки камери

34-годишна столичанка намери смъртта си край Созопол в нощта срещу неделя, оставяйки 13-годишна дъщеричка, за която се е грижела сама.

Младата жена бе пометена от автомобил на пътя Бургас – Приморско, в района на отбивката за к-с „Св. Тома“, придвижвайки се пеша.

Шофьорът е избягал от метстопроизшествието, а жената след това е била ударена от поне два други автомобила. Сигналът в полицията е подаден от мъж, който също е блъснал тялото на Юлия, но тогава тя вече най-вероятно е била мъртва, пишат медиите, като се позовават на източници от МВР.

След страшната трагедия разследващите веднага се заели със записите от близки камери. Една от тях е заснела бързо движеща се кола. Предполага се, че това е автомобилът, който пръв е ударил 34-годишната жена.

Часове преди смъртта й Юлия е била в заведение в Созопол. Качила се на такси, което да я закара в Арапя, където била отседнала. Заради очакваната висока сметка обаче слязла от автомобила и продължила пеша. Участъкът, на който е блъсната е прав и полицаи смятат, че шофьорът, който я е ударил, е бил под влиянието на опияняващи вещества и затова не я е видял.

Заради травмите от прегазването, семейството на Юлия ще я погребе в затворен ковчег.

 

По публикацията работи: Моника Цанкова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама