Овен: Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи

301

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъде ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, но това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за твоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да натрупвате в себе си отрицателни емоции.

Близнаци

Може да разчитате на успехи, но навярно днес ще са Ви нужни ловкост, комбинативност и богата фантазия. Ще успеете да заобиколите поставените капани и едновременно с това да създадете препятствия по пътя на конкуренцията. За съжаление всичко това е свързано с колосално нервно напрежение и затова още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от почивка. Много опасна е непроверената информация – както тази, която разпространяват за Вас, така и другата, която Вие получавате. Кажете „не” на сплетните, а ако е възможно, не давайте повод за тях.

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесете бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно: ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става. При Вас това се получава доста добре.

Дева

Очаква Ви успешен ден. Влиянието на позитивните тенденции е силно и благодарение на това ще се сбъднат много Ваши желания, отнасящи се както до работата, така и до личния живот. Може да се захващате с нови задачи, както и да се ангажиране на нови проекти. Смелите решения, взето от някои Деви, ще способства за изкачването им по кариерната стълбица. Не са изключени и нови запознанства с интересни хора. Това най-вече се отнася за тези, които смятат да посветят активния си отдих на активна почивка.

Везни

Разкъсвате се между две противоположни желания – да запазите това в строга тайна, или обратно – да разкажете на всички онова, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за общуване и ситуацията ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но след като направите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своите близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец

Денят ще бъде интересен и полезен за Вас, тъй като е свързан с придобиване на нов опит и откриване на примамливи перспективи. Трябва да сте готови да направите първата крачка – може да е рискована и трудна, но даваща Ви възможност да изпреварите конкурентите и да се доближите до целта. Ще се влошат отношенията с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е възможен конфликт, от който ще разберете, че сте се доверявали на недостоен човек.

Козирог

Денят ще е хубав, но само ако сте готови да предприемете решителни действия и да се потрудите за слава. Очаква Ви нелека, но много важна победа. Не трябва да отделяте голямо внимание на дреболиите. Днес трябва да се занимавате със значителни и мащабни неща. Освен това е подходящ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е трудно да направите добро впечатление. По начало сте разумни и не „губите” лесно главата си, но много лесно може да се породи романтична привързаност. Не трябва да се безпокоите: новите отношения ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд: дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола? Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама