Бойко Борисов на посещение във Враца (ВИДЕО)

134

Премиерът Бойко Борисов е на посещение във Враца, заедно с кмета на града Калин Каменов

Борисов и Каменов заедно проверяват как се строят местните инфраструктурни проекти.

Премиерът посети ремонтираната спортна зала на града, а след това и два завода, към които са привлечени два ключови инвеститори от Западна Европа.

Заедно с тях на посещение в града е и регионалният министър Петя Аврамова. Тя отчете милиони инвестиции, а премиерът каза, че най-важно е да се работи ударно по отсечката за скоростен път Ботевград-Мездра. Аврамова съобщи, че отчуждаванията приключват и до две седмици стартират работите и по Лот-1, като сега усилено се работи по Лот-2.

Калин Каменов разказа как на мястото на огромно блато от 100 дка са успели с дренаж да осигурят огромни площи за заводи и там вече има два големи такива.
Борисов напомни, че не случайно е договорил средства за Северозапада от ЕС, защото за да дойдат инвеститори и да има работа, трябват пътища, по които да се стига до там. „Ние вече инвестираме, за да не чакаме докато дойдат тези пари. Ние работим сега“, отчете премиерът.

Целият град благодари сърдечно на премиера за свършената работа и похвалиха градоначалника си, който преди няколко месеца избраха с рекордна подкрепа.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама