Риби: Напомняйте си, че Ви очаква прекрасно бъдеще

411

Лъв: За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя любим човек и да поговорите от сърце.

Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.

Близнаци
Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак
През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат . Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Ако отстоявате своята гледна точка, непременно ще преуспеете. Но на пътя Ви може да се появят неочаквани препятствия – като в киното, когато в салона се появява шерифа на града и заявява, че той е стопанин на този град, дори и това да е незаконно. Но не трябва да недооценявате силите на своите съмишленици, които ще Ви подкрепят в най-неочаквания момент , и ще помогнат правдата да бъде възстановена.

Везни
Без да взимате под внимание товарът от задължения и планове, ще се чувствате в своята стихия. Това е прекрасно време за обучение и активна почивка. Може да завържете интересни и полезни връзки зад граница, с хора, дошли от далече, или често пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, така и със строго личен характер. Времето е добро и за публикации и реклама на своята работа. Може смело да изказвате делови предложения към потенциалните си партньори, както и да търсите оригинални пресечни точки с интересите на конкуренцията.

Скорпион
Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма някакви особени причини, а и поведението Ви да не се отличава особено от обичайното Ви, звездите препоръчват, да измислите нещо, защото в противен случай ще Ви заподозрат в неискреност.

Стрелец
През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.

Козирог
Готови сте на постъпки, на които дълго време не сте могли да се решите. Сами ще се удивите на своята смелост, а също и от нейните последствия, които ще надминат всички очаквания. Този ден е свързан със скандални покупки и инвестиции или решаване на някакви битови проблеми. . Подходящ е и за планиране на преместване и подготовка за това. Проблеми може да възникнат в отношенията с обкръжаващите, на които Вашите постъпки може да се сторят непоследователни и необмислени. Обясненията, за съжаление, са безполезни. Просто запазете спокойствие и увереност в своята правота.

Водолей
През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби
Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама