Овен:Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна

97

Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно.

Телец
Ако имате намерение да играете сватовническа роля, днес е най-подходящото време да запознаете своите кандидати за хубава двойка и да им дадете възможност да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да провокира взаимно привличане и затова се постарайте да им създадете настройка да се държат естествено. Потърсете място където събеседниците могат да се отпуснат и да се чувстват комфортно.

Близнаци
Възможно е да не Ви пречи ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно са на границата на привършването и затова днес е най-подходящото време да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите колко малко можете да харчите за деня и колко бързо можете да тичате по задачи.

Рак
Ако се занимавате с търговска дейност, значи Ви предстои един успешен ден. Ще имате възможност да намерите успешно приложение на своите пари, да сключите изгодна сделка, а може и да започнете работа по някакъв изгоден проект. Останалите неща ще „вървят” някак трудно тъй като работите. Емоционалният фон не е благоприятен, но Вие ще запазите спокойствие и добро разположение на духа. Отношенията, започващи днес, ще бъдат продължителни и сериозни.

Лъв
Отмерен и спокоен ден. За успех в работата ще Ви трябва само едно – умение да се съсредоточите на скучна дейност, която е еднообразна и не допуска творчество или фантазия. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади под формата на интересно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви днес е видимо буквално за всички, така че няма да останете без внимание дори за секунда. Бъдете внимателни – Вашата „половинка” може да ревнува!

Дева
Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имата намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.

Везни
Трудничко ще бъде на Вашия любим човек да Ви уговори, да направите някакво безумие, за което даже и се страхувате да мислите. Заслужава си да повярвате, че Вашата половинка Ви мисли само добро и да и се доверите.

Скорпион
Не е нужно да воювате със своите желания – днес те са съвършено оправдани, а и също толкова безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та защо да не се възползвате от това? Ако все още не сте намерили своята „половинка”, трябва да се вслушате в интуицията си и да направите решителната крачка към своето щастие. Има вероятност за възникване на трудности в общуването с членовете на семейството, но най-голяма е опасността от възникване на конфликт с родителите. Поведението Ви ще им се струва обидно, макар че по-късно ще се дадат сметка, че грешат…

Стрелец
През този ден страшно ще Ви се иска да чуете комплимент от устата на своя любим човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, но все пак бъдете готови буквално на всичко, че даже и на нещо повече. Впрочем, не си заслужата открито да питате – ефектът може да бъде обратен.

Козирог
Всичко върви добре и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднакво подходящ и за наови начинания, и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време действително да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд – това ще е еднакво полезно и за самочувствието и за настроението. Отношенията Ви с близките са добри и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сюрпризи от личен характер.

Водолей
Днес ще усещате недостиг на внимание от страна на своя любим човек. Постарайте се колкото е възможно по-малко той да усети този недостиг, защото в противен случай ще се наложи да прекарате деня в утешения, а и да го убеждавате колко много сте привързани към него.

Риби
Постоянното пребиваване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи даже и ако сте обкръжени от топла атмосфера. В някои отношения е по- добре временно да преминете на втори план. Това ще Ви даде възможност да не се чувствате задължени да взимате участие в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама