Протестиращи ще блокират ключови кръстовища в София в пикови часове

144

Снощният протест в София приключи около полунощ. От наша страна не бяха допуснати груби нарушения на обществения ред, няма и задържани лица. Това каза на брифинг зам.-началникът на сектор „Охранителна полиция“ към СДВР Тони Тодоров

Имаше последователно поведение на протестиращите, както във всички останали дни. Благодарим на всички, които бяха на улицата и с поведението си показаха, че продължаваме в тази линия на нормални взаимоотношения между нас като институция и тях, заяви той.

Тодоров съобщи, че протестиращи се готвят да блокират големи кръстовища в София и в по-ранни часове. Това наистина е притеснително, защото знаете какъв е трафикът в столицата в 18 и 19 часа. Ще изградим стратегия, така че да сме подготвени и да запазим по някакъв начин нормално придвижване и на хората, които не са взели участие в протеста. Това блокиране причинява огромно неудобство на хората, коитос е прибират се автомобилите си – призоваваме протестиращите да бъдат малко по-разумни и да се съобразят и с останалите хора, посочи зам.-началникът на сектор „Охранителна полиция“ към СДВР.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама