Пияни туристи внасят смут като не спазват мерките в Испания

75

Страх от втора вълна в Испания – пияни туристи не спазват мерките

Може ли месеците на саможертва да са напразно? Този въпрос си зададоха испанците, след като видеа на пияни туристи, пренебрегващи мерките за ограничение на разпространението на коронавируса, се появиха в мрежата.

Испания бе една от най-тежко ударените държави. А сега хора от цял свят прииждат, за да си починат на красивото й крайбрежие.

„Части от Испания са под карантина, възрастните хора са затворени далеч от света в старческите домове, всички ние носим маски на улиците, но в Магалуф антисоциалните и безотговорни британци си правят каквото искат“, гласи описанието на видео, публикувано в Twitter. На него се вижда именно това – как пияни британци се забавляват на известния о. Майорка, сякаш са забравили, че пандемията още не е приключила. Те дори скачат върху паркирал автомобил.

 

По публикацията работи Илона Маринова.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама