Трогателна снимка на полицаи и дете умили социалните мрежи (СНИМКА)

588

Снимка на полицай как се радва на едно малко момченце, участник от протестите в последните дни, обиколи социалните мрежи

Стотици я споделиха и напомниха, че и полицаите са като нас … Имат деца. Радват се … Смеят се…

Кадърът бе споделен и от председателя на народното събрание Цвета Караянчева.

„Гледах кадри от събота на мъже и жени в униформа, които сваляха каските и щитовете си, за да демонстрират ясно, че не са заплаха за протестиращите граждани. Че са на площадите и по улиците, за да бранят и конституционното право на гражданите да се събират на протест. Че не бива да ги приемаме като море от униформи, а като отделни човеци, които заслужават нашето уважение. Дали този полицай има малко дете и затова знае как да развесели малкия участник? Дали не съжалява, че в момента не е у дома със своето си детенце? Чудна е тази снимка. Колко различни истории могат да се разкажат по нея…“, написа тя в социалните мрежи.

Снимката се появи в навечерието на поредните протести и след многократните призиви участниците в протестите да не се държат агресивно.

Припомняме ви, че снощи стана ясно, че в протестите взимат участие и добре сложени мъже. Твърди се, че дори в тях се включват платени агитки. Според слуховете 30 лв. е цената за участие в един протест.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама