Козирог: Имате поводи за радост

280

Овен
Днес не е най-подходящия ден, в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Телец

Охотно и с ентусиазъм ще се захванете за работа, но едва ли ще можете да приключите с всичко започнато, тъй като търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подходящ за решаването само на по-дребни задачи. Не е желателно да планирате за днес далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със сериозни физически натоварвания. Възможни са трудности в отношенията с по-стари роднини, очакващи от Вас по-голяма съсредоточеност и сериозност. Отделете време и на своята „половинка” – денят ще стане по-приятен и интересен, ако му поставите романтичен акцент.

Близнаци

Ще имате успешен ден, ако проявите не упоритост, а гъвкавост. Много ще Ви е нужно умението да се договаряте, особено ако имате планирани делови срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, но да се вслушате в събеседника и да му правите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и даже задължително. Няма да Ви бъде трудно да угодите на близките си, както и да кажете точно онова, което искат да чуят, или да оправите отношенията , в които в последно време е имало пукнатини. Само че при това едва ли ще си изясните, какво всъщност искате, и от това ще се почувствате не съвсем комфортно.

Рак

Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се окажат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарасне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв

Ако в живота Ви някога е имало ден, когато бихте могли да поемете риска, да изглеждате самохвалко, този ден определено е днес! В този момент имате куп поводи за гордост, и мненията на околните слабо влияят на онова, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната гордост, завистливост, ограниченост и невежество, да Ви лишат от изпитваната гордост. Днес трябва да се оттеглили от ситуацията, която морално Ви разрушава. Търсете позитивно настроените съюзници, и дайте възможност на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева

Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни

Колкото и да са трудни времената, винаги сте длъжни да помните един забележителен и неоспорим факт: винаги може да разчитате само на себе си. На хората, които обичате, е възможно да се наложи да припомните този неписан, но неоспорим факт, когато те за пореден път се разочароват. За щастие предстоящия ден не Ви готви никакви разочарования, а даже приятни сюрпризи в областта на романтиката. Но все пак не очаквайте публична заявка!

Скорпион

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете – слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Разчитайте на своята фантазия.

Стрелец

За Вас това е много удачен ден, само че не трябва да губите бдителност. Помнете, че всяка откриваща се днес възможност , е свързана и с опасност, и се старайте правилно да определите риска. В съветите на близките може да се вслушвате, но и „гласа” на собствената си интуиция не трябва да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак днес ще стигнат до удивителни изводи. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на доста контакти, но се нуждаете също и от време, в което трябва да останете сами. Първата половина на деня е подходяща за активна почивка, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.

Козирог

Събитията на деня ще дадат поводи за радост. Не са изключени приятни изненади и примамливи предложения, прoизлизащи от хора, с които Ви е приятно да имате работа. Има шанс да осъществите свои отдавнашни планове. Важните решения може да взимате спокойно , без суета и бързане. Всичко, с което се заемете през този ден, ще помогне за увеличаване на Вашето благосъстояние и подобряване на качеството на живота Ви. Спокойни и хармонични са отношенията в семейството и са малко вероятни разногласията и споровете с този, който Ви е скъп. Вслушайте се в предложенията и идеите на любимия човек. Те ще се окажат много интересни, дори и тяхната реализация да се наложи да се отлага.

Водолей

Не толкова отдавна Вие сте отделяли на някого прекалено много време, и по този повод приятелите вече започват да си шушукат. На практика още един коментар, свързан със сватбения марш, заплашва сериозно да Ви „изкара” от равновесие. Ако това Ви учудва, помислете сериозно над въпроса, не е ли вече крайно време да приключите със самотния живот. Нима не е прекрасно да покорявате все нови и нови висоти, да преминавате мостове и да се любувате на залеза на слънцето, заедно с постоянен партньор?

Риби

Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама