Доза смях: Един брутално честен хороскоп от миналия век (СНИМКА)

322

Всички ние проверяваме хороскопа си от време на време. Дори и онези от нас, които не вярват в тези неща – просто ей така, за всеки случай, пише Bored Panda.

Факт е, че повечето нямат нищо общо с действителността. Някои обаче ни карат да се замислим върху себе си и своя характер. Особено този, написан през 1979 г, в който всички зодиакални знаци на практика са задници.

Той бе качен в Twitter от потребителя friends3000 и успя да размее интернет за отрицателно време.

Водолей

Вие имате изобретателен ум и склонност да бъдете прогресивни. Лъжете много. Правите една и съща грешка многократно, защото сте глупави. Всички около вас са на мнение, че сте идиот.

Риби

Имате развинтено въображение и често си мислите, че ФБР или ЦРУ ви следят. Нямате влияние над приятелите си, а хората ви презират, тъй като имате навика да парадирате със своята власт. Липсва ви увереност и като цяло сте скапаняци.

Овен

Вие сте истински пионери и смятате, че повечето хора са тъпаци. Ядосвате се бързо, нетърпеливи сте и гледате с презрение към съветите. Задник сте.

Телец

Вие сте практични и упорити. Работите като ненормални. Повечето хора ви смятат за инатливи и твърдоглави. Вие сте просто комунисти.

Близнаци

Вие имате бърз и остър ум. Повечето хора ви харесват, тъй като сте бисексуални. Склонни сте да получавате твърде много срещу твърде малко. Това означава, че сте супер скръндзави.

Рак

Изпитвате съчувствие и разбиране по отношение на проблемите на другите, което ви прави глупаци. Постоянно отлагате задачите си. Ето защо винаги ще се нуждаете от финансови помощи и няма да имате и пукната стотинка. Всички хора в затвора са раци.

Лъв

Смятате се за родени лидери. Другите ви мислят за идиоти. Повечето лъвове са хулигани. Вие сте суетни и не можете да понасяте честната критика. Арогантността ви е отвратителна. Лъвовете са крадливи нещастници, които прекарват по-голямата си част от времето, целувайки огледала.

Дева

Вие сте логичен човек, който не харесва разногласията. На вашите приятели им е дошло до гуша от факта, че постоянно се вглеждате в детайлите. Лишени сте от емоция и често заспивате по време на секс. Девите са добри шофьори на автобуси и отлични сводници.

Везни

Вие сте артистичен тип и трудно се вписвате в реалността. Ако сте мъж везна, то вие сте кръгла нула. Повечето жени везни пък са к***и. Всички везни умират от венерически болести.

Скорпион

Най-лошите от всички. Вие сте изключително находчиви по отношение на бизнеса и никой не може да ви има доверие. Ще постигнете абсолютен успех заради пълната си липса на етика. Вие сте перфектните гадняри. Повечето скорпиони са убийци.

Стрелец

Вие сте оптимистични и ентусиазирани. Често (и безразсъдно) разчитате на другите, тъй като у вас няма и капчица талант. Повечето стрелци са пияници. Никсън е стрелец. Въобще не си струва да ви се обръща внимание.

Козирог

Вие сте консервативни и ви е страх да поемате рискове. На практика сте бъзльовци. На този свят никога не е имало козирог, който да е постигнал нещо съществено. По-добре се гръмнете.

 

По публикацията работи: Ивайла Андонова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама