Приятелството след любовта е възможно. Брад Пит и Дженифър Анистън го доказаха

blank
Кадър: Mirror

Поддържането на добри отношения с бившия понякога се оказва трудна задача. Въпреки това, някои хора остават приятели след раздяла с любимия.

Пример за това са Дженифър Анистън и Брад Пит. По време на наградите на Актьорската гилдия през януари 2020 г. двамата бяха заснети да се прегръщат. Емоционалната среща накара техните почитатели да мислят, че любовта им може отново да пламне. Приятели на вече бившата любима двойка на Холивуд обаче твърдят, че Джен и Брад са само много добри приятели и нищо повече, предаде Nova.

Холивудските звезди се срещат за първи път през 1994 г. Сключват брак шест години по-късно. За съжаление, бракът им не продължи дълго и те се разведоха през 2005 г. Двойката пусна изявление, в което се казваше, че раздялата е по взаимно решение. В първото си интервю след развода Анистън каза: „Излязохме от тази връзка толкова красиво, колкото влязохме в нея“.

Краят на любовта им стана начало на едно много добро приятелство.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама