Галена пипнала Covid-19 на абитуриентските балове. Има стотици контактни лица

696

Фолкпевицата Галена е пипнала коронавирус по време на участието й в тържествата на абитуриентите във Велико Търново, които дадоха положителни проби за COVID-19, предава ПИК

На 27 юни, събота, пайнерката е имала участие в атракцион „Калоянова крепост“ в Арбанаси, който се стопанисва от съпруга й Галин Анастасов. Както е известно, в последната седмица новорегистрираните случаи на заболели от коронавирус са именно сред участниците в абитуриентските балове, като броят им расте с всеки изминал ден.

От „Пайнер“ обявиха, че се отменят всичките участия на звездата им по „здравословни причини“. „Поради влошената епидемиологична обстановка в страната, всички поети ангажименти на Галена за момента отпадат! Музикална компания „Пайнер“ се извинява за причиненото неудобство на клубовете и феновете!“, съобщиха в официалната фейсбук-страница на телевизия „Планета“.

Участията на звездата са отменени до края на месеци, като те щели да бъдат поети от друга певица от каталога на фирмата.
Според наши източници, цялото семейство на Галена в момента е под карантина, като не е изключено и други членове да са дали положителни тестове за COVID-19.
В изолация за 14 дни е и кметът на Велико Търново – Даниел Панов. Неговият син също бе абитуриент.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама