С какво време започваме новата работна седмица?

373

През следващото денонощие над Западна и Централна България ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи. Над Източна България през деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°.

Над планините ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Ще духа умерен до силен североизточен, по високите и открити части умерен югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 16°.

По Черноморието преди обяд ще бъде слънчево, след обяд на отделни места ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури: 28°-31°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: НИМХ

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама