В деня на празника им полицаи излизат на протест

72

Синдикатите в МВР ще излязат в 13 ч. на протест. Причината е недоволство от работата на дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството, съобщава БНР

Недоволните полицаи ще се съберат в градинката до вътрешното министерство. Според тях има нужда от промени в дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството.

От Синдикалната федерация на служителите в МВР информират, че въпреки положените през последните години усилия, нейни членове и всички служители в МВР продължават системно да са потърпевши от неспособността на дирекцията да предложи на ръководството на министерството решение на проблеми, които засягат пряко професионални и икономически интереси на служителите.

Полицаите призовават още вътрешния министър във възможно най-кратък срок да започне официални преговори с тях с цел търсене на взаимно приемлив изход от създалата се ситуация.

 

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама