Отново борба за тоалетна хартия. Какъв знак е това(ВИДЕО)

805

Завръща ли се, станалата популярна истерия с презапасяването с тоалетна хартия.В началото на месец март, бяхме свидетели на подобни сцени, когато мрежата беше залята от видео и снимки, на които хора грабеха тоалетна хартия от щандовете в магазините. 

В Австралия отново се бият за тоалетна хартия. Презапасяването започна, въпреки призивите на властите, да не се купува повече от необходимото, предаде NOVA.

Супермаркетите се принудиха да въведат лимит за всеки клиент. Паниката е предизвикана от страх, че властите отново ще заповядат изолация у дома. В няколко поредни дни бяха регистрирани повече случаи на вируса.

Местното и федералното правителство успокои хората, че дори при втора карантина, няма да се затварят супермаркетите и тоалетна хартия ще има. Въпреки това презапасяването продължава.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама