Козирог: Днес плувайте по течението

259

Стрелец: Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта.

Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Телец
Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци
Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак
Кога за последен път сте организирали у дома си празнична вечеря? Крайно време е, да поканите приятели, да похапнете вкусно, и да разпуснете. Но не трябва да изпадате в крайности и да се товарите, опитвайки се да приготвите идеалната вечеря с много ястия! Нека всеки донесе със себе си нещо вкусно, или пък си поръчайте пица, и резултатът няма да е по-лош. Всичко, от което се нуждаете е, Вашето уютно жилище и компанията на приятни и интересни хора, с които бихте искали да се видите….

Лъв

Днес се събудите, направете калорична закуска и се облечете така, че дрехите да не затрудняват движенията Ви. Днес трябва да се чувствате комфортно и да бъдете готови да преминете към активни действия, щом се окаже удобен момент. Вашите постоянни усилия ще бъдат с такъв ефект, какъвто и не бихте могли да си представите. Затова ако има място, на което бихте искали да бъдете, или човек, с който искате да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това възможно.

Дева
Постарайте се през този ден да спазвате дистанция с човека, който не Ви е безразличен. В противен случай рискувате да станете за него досадник, а след това и неприятен събеседни, а да не говорим за нещо повече. По- добре е към Вашето внимание да се стремят, отколкото да го избягват.

Везни
Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион
Не е задължително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към успеха и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате шум за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с усилията си и в резултат на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не трябва да се опитвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и нека да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което искате да достигнете през следващия етап.

Стрелец
Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог
Доста сложни се оказват отношенията с близките хора. Назрява конфликт, истинската причина за който са многобройните разногласия, на които в последно време не сте обръщали внимание. Готови сте да признаете своите грешки, но не знаете как да ги оправите, поради което имате усещане , че сте се оказали в задънена улица. За съжаление, обкръжаващите не бързат да Ви помогнат. Не е желателно през този ден да се правят каквито и да било сложни планове, защото колкото са по-сложни, толкова по-голяма ще е вероятността , да се наложи да се окажете от тях. Плувайте по течението! Колкото и да е странно, именно тази проста тактика ще Ви даде възможност за постигане на добри резултати.

Водолей
Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и спестявания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст.

Риби
Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама