Благотворителен риболовен турнир организират в помощ на 2-годишната Зария

238

Малката Зария се бори с тежко онкологично заболяване

Още на 10-месечна възраст тя е диагностицирана със страшната диагноза – остра лимфобластна левкемия. След дълго и трудно лечение и множество усложнения детето е стабилизирано. Радостта обаче се оказва краткотрайна и през април месец тази година ужасът се завръща с остро лимфобластна левкемия в комбинация с рецидив на централната нервна система.

Клиника в Германия дава надежда за живот – трябва да бъде извършена трансплантация на стволови клетки за сума, непосилна за родителите.

Комплекс „Язовир Палици“ организира благотворителен риболовен турнир под надслов „Да върнем усмивката на Зария“. Той ще се проведе на 12 юли на яз. „Палици“. Срокът за записване е до 10 юли, а минималната такса за участие е символична – 1 лев. Средствата, събрани от турнира, ще бъдат предоставени за лечението на Зария.

Ако желаете да дарите, може да го направите и чрез:

IBAN:  BG22UNCR70001524029530

UniCredit Bulbank / Милчо Златков Златев/

paypal.com:  helpzariya@gmail.com

epay.bg КИН:  2512788094

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама