Изолираха отбора на ЦСКА заради COVID-19

207

Томи Юрич от ЦСКА е дал положителна проба при тест за коронавирус. Футболистът пропусна мачът вчера. След двубоя, главния мениджър на отбора, Стойчо Стоилов изрази съмнение относно здравословното състояние на двама играчи.  Целият отбор е изолиран на базата в Панчарево

Футболистът на ЦСКА – Томи Юрич, е дал положителна проба за коронавирус. Австралиецът пропусна вчерашния сблъсък с Левски, а след двубоя главният мениджър на „червените“ – Стойчо Стоилов, изрази съмнения, че двама от играчите на ЦСКА са заразени с коронавирус, предаде NOVA.

„Снощи имахме проблеми с двама играчи – Томи Юрич и Стефано Белтраме, но това никъде не се коментира, надявам се да не е коронавирус. Мисля, че не е, защото ги няма симптомите, но все пак ги лиши от участие“, сподели Стоилов след срещата.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама