15 души строшиха главата на 37-годишен мъж

1081

49-годишна жена подала сигнал на тел. 112 за масов бой в исперихското село Пчелина. Това съобщиха за медия „Нова Вест“ от Пресцентърът на ОДМВР-Разград.

В хода на предприетите действия полицейските служители установили, че около 00.30 часа на 21 юни 29-годишен мъж от село Здравец, преминавайки с автомобила си БМВ 328 през центъра на Пчелина, е бил спрян от 37-годишен местен жител, при което двамата си разменили остри реплики.

След около половин час мъжът от Здравец се върнал с 15-ина свои приятели, които нанесли побой на започналия разправията. След нанесени удари е твърд предмет по главата и тялото, пострадалият е откаран в Спешното отделение на МБАЛ-Шумен. Настанен е за лечение е фрактура на черепа и дълбока рана на главата. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал.2 от ПК.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама