При тежка катастрофа пострадаха 7 души. Двама са общинари от Враца

363

Служители на Община Враца, включително и юристът П.Х. са пострадали при катастрофа във Враца. При инцидентът са ранени общо седем души. Катастрофата е станала вечерта в събота, 20 юни. 

7 души бяха ранени при сблъсъка, а според предварителна информация водачите и на двете коли са нарушили правилата за движение. С тежки травми и с опасност за живота е юристката в общинската управа Полина Христова, предаде „24 часа“.

Тя е приета по спешност в столичния институт “Пирогов”. Също с тежки травми е и колегата и Генко Стоянов, който е приет веднага в операционната зала на врачанската болница с контузия на таза. Другите двама пътници от ударената ’’Тойота” са с по-леки травми. Леко е ранен и шофьора на БМВ, но той също е настанен за лечение.
С леки наранявания са другите две 20-годишни момчета, пътували с 19-годишния водач в немската кола, който е със счупено бедро.

До сблъсъка се стигнало след като лек автомобил „Тойота“ с врачанска регистрация е излизал от близката автомивка и е отнел предимството на движещото се по главния път „БМВ“, което било управлявано от 20-годишния Иван Ц., съобщиха от полицията.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама