Близнаци: Сега е много подходящо време за почивка

188

Козирог: Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. 

Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Телец
Днешният ден Ви носи новости, които от отдавна сте желаели да чуете. Какво пък: планът за действие е отдавна съставен и премислен, и е крайно време да се направи опит да бъде реализиран. Твърдостта на характера и прословутата Ви неотстъпчивост, които проявявате при всички сложни ситуации, сега се оказват добре дошли, тъй като Ви предстои да се преборите със силни врагове. Изпълнени сте с енергия. Това е забележимо и от страна, и освен това е и много привлекателно. От Вас са привлечени хора с по-малки запаси от жизнени сили. В отношенията, започващи през този ден, Вие ще имате водеща роля.

Близнаци
Намирате се в разгара на събитията, а това значи, че сте много далече от началото на някаква работа, а камо ли – от нейното завършване. Сега е много подходящо време за да си направите почивка, да съберете мислите си и да почакате, докато съберете сили, за да продължите да действате по-нататък. Няма никаква нужда да бързате. Даже и да Ви се прииска със сила да подтиквате обкръжаващите в нужното направление, постарайте се, да не правите това. Нека всичко около Вас за известно време да става от самосебе си, а Вие просто трябва да почакате.

Рак
Днес ще узнаете от своя любим човек нещо, което в значителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви обясни много неща, над които никога преди не сте се замисляли. И остава само да вярвате (или поне да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, как хората могат да постъпват по такъв начин и как могат да мислят с подобни категории. Мълчаливото Ви раздразнение ще засегне и Вашия любим човек. Затова отношенията ви през днешния ден спокойно може да бъдат наречени мълчаливо недоразумение.

Дева
Не се застоявайте в къщи – свежият въздух ще Ви е от полза. Като цяло денят е подходящ за пътувания, екскурзии и активен отдих. Новите запознаства ще бъдат преимуществено с приятелски характер. Ако искате отношенията да се развиват в романтично направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за проява на инициатива. В краен случай се ограничете с намеци. В общуването със своите близки се придържайте към уверен тон и бъдете вежливи, но настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния начин на общуване – ще се наложи, да се оправдавате. Не е важно, дали сте правили нещо осъдително или не – вината Ви ще бъде обявена за очевидна и не Ви остава нищо друго, освен да я признаете и да се опитате да обясните своето поведение. Късмет!…

Скорпион
Днес ще Ви се иска заедно с Вашия любим човек да се почувствате спокойно и по домашному. Само че има вероятност тази идея да не му хареса и тогава трябва да се справяте сами. Но всъщност кой би устоял на миризмата на прясно опечени кифлички, поднесени в леглото.

Стрелец
Пътувайте и канете гости. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, ако ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите начин да излезете от кризата. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на сила, почивка и възраждане.

Козирог
Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей
Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби
През този ден Ви е просто необходимо усещане за независимост, а също и свобода при получаването на нови и оригинални впечатления. Колкото по-близо е датата на Вашето раждане до 20 март, толкова по-силно ще бъдете зависимо от своето текущо псохофизиологично състояние. Лошото самочувствие, семейните несполуки, неприятните спомени и други негативни преживявания, са в състояние днес да направят от Вас непоносим човек, докато отличната физи

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама