Това е бързия тест за COVID-19 на Ути Бъчваров

686

Популярният телевизионен водещ Ути Бъчваров също се зарази с новия коронавирус. Заразена е и съпругата му и двамата са под карантина. Той дава съвет как може най-лесно да проверим дали сме заразени с COVID-19. 

“Чувствам се много добре”, това казва топкулинарят Ути Бъчваров, който е под карантина заедно с жена си, тъй като двамата са дали положителна проба за COVID-19. Съмнения, че е болен, се появили, когато загубил обонянието си, а след това и вкуса си, предаде „24 часа“.

„Никакви други симптоми не съм имал”, разказва Бъчваров и уточнява, че дори не е вдигал температура. Вече е под карантина повече от седмица. Самоизолира се миналия петък заедно с любимата си Мария и двете им близначки Ружа и Далия.

Децата дали отрицателни проби, но жена му -положителна. Четиримата обаче са заедно. „В една обща система сме. Аз имам нужните медикаменти, които са ми предписани”, казва Ути.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама