Блокират центъра на София на днес. Вижте кои улици затварят

273

Днес ще има промени в движението в центъра на София. Причината за частичната блокада на столичния център е „вечното дерби“, „Левски“ -ЦСКА.  

Днес от 16:15 часа на стадион „Васил Левски“ ще се проведе дербито между Левски и ЦСКА в първия плейофен кръг от Efbet Лига. Това налага някои промени на движението по основните пътни артерии около стадиона, предаде „Канал 3“.

От СДВР потвърдиха, че в периода 13:00-18:30 часа е забранено паркирането и престоя на автомобили на моста пред главния вход на стадиона и по ул. „Ген. Гурко“ в участъка между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Ето и кои улици ще бъдат затворени и за трафика в центъра на столицата от 15:30 часа до период по преценка на полицията:

ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“;
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между площад „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“;
бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“;
До момента е известно, че са продадени над 7 000 билета, но се очаква по трибуните да има доста повече хора, но все пак съобразно ограничителните мерки от здравното министерство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама