Ути Бъчваров е заразен с коронавирус. Какво сподели за преживяното?

294

Актьорът и телевизионен водещ Петър Бъчваров – Ути е заразен с коронавирус. Това потвърди пред NOVA самият той

Бъчваров е в добро здравословно състояние. Лекува се в домашни условия. „Чисто кулинарно се почувствах недобре преди една седмица – изчезна обонянието и вкусът ми. Това ме накара да се изследвам“, разказа той.

10 минути след излизането на резултатите от теста с него се свързали здравните служби и го консултирали.  държавни институции съответно – консултиран. Няма други симптоми като висока температура или хрема. „Близките ми са добре“, каза още популярният водещ.

Сега стана ясно, че телевизионният готвач се е изолирал в дома си като е споделил, че няма симптоми и се чувства добре.

„Диагностициран съм със заболяването и в момента съм под домашна карантина, тъй като нямам нито един от типичните симптоми – нито температура, нито кашлица“, обясни роденият като Петър актьор. Именно заради това той се чувства добре и гласът му по телефона звучи великолепно.

„Все пак съм под лекарско наблюдение. Не съм си позволил никакви звездни маниери. Наистина се чувствам обгрижван от държавата като средностатистически българин“, добави още Ути. Той е благодарен за грижите на проф. Камен Плочев и доц. Георги Попов.

„Впечатлен съм от Районната здравна инспекция! Всичко е като по учебник и аз съм си взел урока и спазвам всички изисквания“, добави още водещият на „Бързо, лесно, вкусно“.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама