Организират голям турнир по риболов на язовир. Средствата отиват за зарибяване

104

18 юни е крайната дата за записване за открития турнир по риболов, който организира Община Елена. Той ще се проведе в събота на Вълчовския ръкав на язовир „Йовковци

Състезанието стартира в 8:30 часа и ще се проведе в секция „Плувка“ с една въдица, с една плувка. Право на участие имат мъже и жени, навършили 16 години, притежаващи редовен риболовен билет. Записването става в магазина за ловно-рибарски принадлежности „Антола“ в град Елена със заплащане на такса от 10 лв. Риболовци от други населени места извън общината могат да се запишат на телефон 0879 910 620 или на e-mail: hd@elena.bg, а таксите ще внесат в деня на състезанието.

Средствата от таксите за участие ще се използват за зарибяване на яз. „Йовковци“ – един от най-големите и живописни язовири у нас, където кълват шаран, толстолоб, бяла риба, сом, щука, червеноперка, каракуда.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама