Жена почина след удар на пешеходна пътека

315

83-годишна жена е загинала при пътно транспортно произшествие на пешеходна пътека в Сливен. По първоначални данни, 47-годишен водач на лек автомобил е ударил възрастната жена при ляв завой. 

По първоначални данни около 11,40 часа на бул. Стефан Стамболов“, в района на кръстовище между кварталите „Младост“ и „Дружба“, е възникнало пътно произшествие, съобщиха за медия „Нова Вест“ от ОДМВР-Сливен.

Лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от водач на 47 години, при ляв завой е ударил, пресичаща на пешеходна пътека 83-годишна жена.  Вследствие на произшествието жената е починала. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. Участниците в произшествието са от град Сливен. На място се извършват процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама