Днес много Телци са готови за екстравагантни и даже шокиращи постъпки

203

Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец

Макар че като цяло днешния ден не е лош, Телците ще бъдат обхванати от важни мисли. Представителите на знака са уверени, че не ги дооценяват и се опитват да получат справедливост това няма да доведе до нищо добро. Възможни са конфликти с хората, мнението на които до скоро е било истина от последна инстанция. Доста силно ще бъде желанието да промените своя живот. Днес много Телци са готови за екстравагантни и даже шокиращи постъпки. Но все-пак дайте думата на здравия разум. Особено полезен той ще бъде към вечерта.

Близнаци

На семейните Близнаци днес може „да се отвори парашута” за леко отклонение – някой може да се опита да флиртува с Вас. Звездите не Ви съветват да отговаряте на призивите за взаимност. Всичко онова, което се опитате да скриете днес, съвсем скоро ще стане явно. А какво заплашва Вашите семейни отношения, просто е страшно да се помисли… Игнорирайте интереса към своята особа и след това няма да се налага да се разкъсвате между два огъня.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

Привлекателният външен вид днес придобива ново значение. Ще Ви привлича всичко, което изглежда добре. Обкръжете се с красота – това значително ще понижи нивото на стреса. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си вид обърнете особено внимание. Нов елемент от облеклото Ви днес ще привлече към Вас голямо внимание, само трябва да се убедите, че това внимание е позитивен тласък. Придайте на своя външен вид малко професионален блясък.

Дева

Денят носи огромен потенциал за реализация на Вашето „аз” , но може лесно да го изпуснете, отделяйки прекалено внимание на своята външност. Иначе Ви очакват приятни срещи, развлечения и клубове. В семейството Ви цари пълно разбирателство, но на Вас все ще Ви се струва , че това е затишие пред буря. Настройте се положително, защото всичко е наред. От сутринта ще сте настроени на щуротии, но след като направите някоя и друга, ще се укротите и ще дочакате спокойно вечерта. А и днес звездите са на Ваша страна. Вечерта си уредете посещение на някакво културно мероприятие.

Везни

Очаква Ви успешен, но уморителен ден. Актуални стават въпросите за разумно разпределение на натоварването , както и за планиране. Опитите да действате „по приумица” , ще доведат само до напразна загуба на сили и до преумора. Ще имате възможност да решавате няколко актуални проблеми. Наистина, ще се наложи да действате доста твърдо, а роднините няма да останат доволни от това. Голяма е вероятността за интересни срещи и нови запознанства, особено ако имате намерение да посетите светско мероприятие. Лесно ще се очаровате от представителите на противоположния пол, но няма да си „губите главата”…

Скорпион

Усещате, че днес жизнените Ви сили са на изчерпване и сте обхванати от дискомфорт. Изводът е, че трябва да намерите време да си починете и да се „реформирате” вътрешно. Прекрасната Ви интуиция ще Ви доведе до правилни решения в професионалната сфера. За препоръчване са самостоятелни занимания , свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите поне малко време, в което да сте сами.

Стрелец

Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и помиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И честно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

Източник: Ламята.бг

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама