Атанас Бобоков се отказа от поста си на изпълнителен директор на „Монбат“

121

Атанас Бобоков се оттегли от поста на Изпълнителен директор на „Монбат“. Това става ясно от негово изявление публикувано на страницата на Българската фондова борса

„С оглед запазване на стабилността на представляваната от мен компания „Монбат“ АД и граденото с години доверие на инвеститорите с настоящото заявявявам: че се оттеглям от поста си на изпълнителен директор на дружеството“ пише още в съобщението.

Към Атанас Бобоков и брат му Пламен има повдигнато обвинение от прокуратурата за участие в нелегален внос и износ на опасни отпадъци. Още 10 души, включително и вече бившия заместник-министъра на екологията Красимир Живков, също са обвинения. Атанас Бобоков в момента се намира в следствения арест.

От страницата на Българската фондова борса става ясни, че за една седмица акциите на „Монбат“ са поевтинели от 4,13 лв. на 3,35 лв. за брой. Преди година ценните книжа на компанията са се търгували за 6,80 лв.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама