Кали с тъжно признание пред Миглена Ангелова за тежко заболяване

297

Поп фолк дивата Кали явно се намира в един от онези преломни моменти в живота, в които равносметките натежават и променят хода на фактите, които в нейния случай са повече от потресаващи.
Поп фолк дивата Кали явно се намира в един от онези преломни моменти в живота, в които равносметките натежават и променят хода на фактите, които в нейния случай са повече от потресаващи.
Певицата, която в периода на социална изолация се посвети изцяло на себе си и на здравословното си състояние, уточни, че става дума за тиреоидит на хашимото, което в в нейния случай, за щастие, „не е толкова сложно“. Оказа се, че тя е изпитвала изключителен дискомфорт не само във физически аспект, но най-вече в психологически и емоционален.
В хода на откровенията пред Миглена Ангелова, Кали намекна, че обмисля да напусне „Пайнер“, тъй като се чувства неудовлетворена от песните, които изпълнява или е пяла до момента
„Музика не правя. Смятам, че последните години има много комерсиално отношение към музиката, което „осакатява“ душата ми. Моето усещане е съвсем различно от това, което съм направила дотук… Прави ми се музика, която да е духовно ориентирана, искам да има много българщина в нея, да е спокойна, да не е толкова динамична. За съжаление обаче, това не се продава“, споделя с тъга изпълнителката. И добавя още:
„Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг“, откровена бе певицата. В крайна сметка, тя вече е взела решение и в момента не е част от фирмата.
Извън музиката, в личен план положението за Кали също се оказва много сложно, защото майката на бившия й мъж я мразела „вдън душата си“.

„Смятам, че всичките ми връзки са били ползотворни за мен като това как да се развия като човек“, казва тя. От третата си връзка с младия Владимир се научила на това как да се държа със синовете си.
„Добре, че Бог ми изпрати тази любов с този инфантилен човек и с неговата майка, която ме мрази вдън душата си, защото ако не се бях срещнала и не бях преживяла този период от живота си с тях, сигурно щях да бъда ужасна майка“, сподели още с болка певицата, която е майка на общо три момчета./show.blitz.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама