Млад мъж изнасили 87-годишна старица

1793

Възрастна жена, която живее сама е била инасилена от млад мъж, на 27 години. Инцидентът се е случил в село Палат. Старицата споделила за случилото се три дни по-късно. Извършителят е задържан.

27- годишен мъж изнасили 87-годишна самотноживееща жена в село Палат. Извършителят е задържан, а населеното място днес беше блокирано от полиция и жандармерия, предаде NOVA.

Жестокото посегателство се случило преди три дни, когато след селски събор, пияният Асен отишъл в дома на жената, където продължил тормоза часове наред. Но жертвата премълчавала, от срам пред хората в Палат.

За извършителя на престъплението се знае, че и друг път се е замесвал в престъпления, не и според майка му. Пострадалата жена вече е при свои близки. Къщата й в село Палат е празна. В селото хората са ужасени от случилото се. И надяват за строга присъда за извършителя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама