Това е снимката с имената на публичните личности, сред които има и убити

463

От прокуратурата публикуваха копие на снимката с имената на хората, която беше открита при специализирана акция. Сред имената има убити, като срещу тях има изписани суми. Припомняме, че тази снимка е иззета от дома на обвиняем по делото с боклока, за което беше задържан зам. министър.

снимка: Прокуратурата

Тя е намерена при претърсване на дома на един от задържаните при акцията, при която в ареста се оказа и зам.-министъра на околната среда Красимир Живков. На гърба на цветна снимка с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото. Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери, предаде NOVA.

В хода на разследването информацията ще бъде проверена и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на свидетели, съобщават от прокуратурат

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама