Военният министър с призив за Деня на Ботев

74

Военният министър Красимир Каракачанов публикува призив към всички българи в социалната мрежа Facebook. Той апелира на 2 юни, всички да положим цветя пред най-близкия паметник на загиналите за Освобождението на България

„На 2 юни всеки един от нас да положи цветя и да сведе глава пред най-близкия паметник или паметна плоча, посветени на саможертвата на нашите деди. С този жест ще покрием с цветя повече паметници и ще почетем паметта на всички, дали живота си за нашата свобода“, призовава министър Каракачанов.

„Призовавам всеки българин да си направи снимка на паметника и да я качи в своята Фейсбук страница, в Инстаграм или Туитър с хаштаг #ПомниГероите. Да покажем, че и разделени можем да бъдем заедно и да отдадем нужното уважение на стотиците хиляди българи, които са се отрекли от личното и са посветили себе си на Майка България!“, това казва Красимир Каракачанов.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама