Фики Стораро взима съдбовно решение след „Капките“

189

Участието на Фики Стораро в „Като две капки вода“ май ще се окаже повратен момент в кариерата, а и в живота му оттук нататък, защото промените, които го очакват, ще следват една след друга

След като показа невероятен талант и грабна голямата награда в култовото шоу за имитации, изпълнителят стана като магнит за вниманието дори още повече, отколкото вече си е извоювал в поп фолк средите.

Вече ви показахме какво невиждано обединение предизвика Фики сред колегите си от различни музикални стилове, но ето, че съвсем скоро може би той ще поднесе и още една крайно неочаквана изненада от себе си.

В скорошно интервю пред „ШОУ“ вокалният педагог Етиен Леви разкри, че е имал разговор с Фики Стораро относно неговото музикално бъдеще и го е посъветвал да се развива и в други музикални стилове, а синът на Тони Стораро е приел съвета с отворени обятия. Ако Фики наистина вземе подобно важно решение за музикалното си бъдеще обаче, най-губещи ще бъдат продуцентите му от гиганта „Пайнер“.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама