Още заразени с COVID-19 в Пазарджик. Издирват контактни лица

384

Расте броят на заразените с коронавирус в Пазарджик. Още трима души са дали положителни проби. Издирват се контактните лица за да бъдат поставени под 14-дневна карантина.

Потвърдени са още три положителни проби за COVID-19 в Пазарджик, съобщиха от РЗИ. Две от пробите са на мъже – баща на 62 години и син на 31 години. Хоспитализирани са в УМБА/1 „Пълмед“ – МС „Здраве“ – Пазарджик и са в задоволително състояние, предаде FokusNews.

Третата проба е на жена на 45 г., която първоначално е била хоспитализирана във Второ вътрешно отделение на „МБАЛ – Пазарджик“ АД. След получаване на положителен резултат, жената е преведена в „Инфекциозно отделение“. Тя е в сравнително добро състояние. Тримата новооткрити с коронавирус са от гр. Пазарджик. Издирват се контактните им лица за поставяне под 14 дневна карантина.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама