Непълнолетен блъсна 40-годишна жена с чужд мотор и избяга

209

Младеж на 17 години, без книжка е блъснал жена в Асеновград. Това се е случило с мотор. Превозното средство е на 42 годишен мъж, който дава мотора на 17-годишния, вече няколок пъти. 

Осъждан два пъти за шофиране без книжка 17-годишен младеж блъсна жена в Асеновград с чужд мотор и избяга. Полицията го е задържала и ще поиска от прокуратурата най-тежката мярка за неотклонение. Това съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов, предаде btv.

Младежът е ударил 40-годишната жена с висока скорост и без никакъв спирачен път, след това е повредил намиращ се наблиза автомобил и е избягал. Жената е в кома и лекарите се борят за живота й. Спътник на неправоспособния водач е поискал да се върнат на местопроизшествието, но водачът е отказал, поради което спътникът е скочил от мотора в движение.
17-годишният се е върнал и е оставил 100 лв. на собственика на мотора, за да покрие щетите, след което се е прибрал вкъщи. Не се е интересувал за състоянието на блъснатата жена.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама