Дева: Имате покана за среща

208

Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвършенстване на полезни навици.

Телец

Около Вас е много шумно, но в момента това въобще не Ви привлича. Цялата тази витаеща около Вас енергия не Ви е така интересна, както собствените Ви мисли и идеи. Почти сте готови да стигнете до сериозен извод и се нуждаете само от малко време, в което да останете на сами със себе си, за да стабилизирате плановете си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по чужди очаквания. Дори и да не Ви е свойствено, да се отклонявате от активни действия, в момента това е правилния ход. Той ще Ви даде видими перспективи.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да разбере, към какво точно се стремите в своите отношения с него. А да знае това за него ще бъде жизнено необходимо, защото той в противен случай няма да се чувства уверено, когато е редом с Вас. Може би ще му подхвърлите няколко версии?

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старае да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин, което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!

Везни

Семейните работи могат да са много сложни и забъркани, но това няма да Ви попречи, да вземете участие в тях. Възможно е да съумеете да решите отдавнашен проблем, който от отдавна постоянно сте изолирали. Звездите са решили изцяло да се занимаят със ситуацията в дома и семейството Ви , и затова те ще Ви подарят възможност да влезете в ролята на посредник в сложна задача. Благодарение на това ще съумеете да уговорите всеки човек на каквото Ви е удобно. Защо пък да не използвате този шанс, за да помогнете на някого да заличи отдавнашни рани? Нали и сами го искате?

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите събития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Както обикновено, Вие имате какво да кажете на обкръжаващите, а днешното разположение на планетите ще Ви даде смелост , за да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте готови да направите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша сега. Ще бъдат ли възприети думите Ви по необходимия начин? Действително ли това има такова голямо значение? И най-главното е, действително ли искате да отблъснете хора, които толкова искат да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи само на човека, който е заслужил?

Козирог

Преди да се решите на каквато и да било отговорна крачка, обезателно се посъветвайте със своя любим човек. Той по своему ще направи разбор на ситуацията и едновременно с това може да се окаже автор на доста ценни съвети, които ще Ви бъдат от голяма полза, когато започнете да реализирате своя план.

Водолей

Ако търсите вдъхновение, обърнете внимание на това, което обикновено Ви разочарова. Звучи парадоксално, но това може да се окаже добра идея. Ако нещо Ви дразни, значи има сериозна причина. Намерете тази причина, и ще намерите решение на сложния проблем, който сега стои пред Вас. Новите идеи се раждат от стари ситуация, така че ако се поразгледате и се поровите достатъчно добре, за себе си ще преоткриете цял нов свят.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досети човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама