Младо момиче е с опасност за живота след падане от колело

blank

Тежки последици е донесло падане от колело за момиче от Врачанско. Това на пръв поглед незначително действие от страна на 17-годишно момиче от Врачанско, е довело до заплаха за живота му. 

Момиче е c опасност за живота след падане с колело, съобщиха от полицията. В събота късно вечерта в районното управление на Козлодуй постъпил сигнал от дежурен лекар във филиала за спешна помощ в крайдунавския град, предаде „24 часа“.

Жител на врачанското с. Гложене пък се обадил на тел. 112 , че намерил пред дома си в селото падналата момиче в безпомощно състояние. Мъжът допълнил, че момичето е местен жител и лежи на земята в безпомощно състояние, вследствие на падане с колело.
Пристигналите спешни медици установили тежка черепно-мозъчна травма, затова пациентката била откарана в плевенската болница.

По данни от полицията, за живота на пострадалата има непосредствена опасност. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена е и районната прокуратура в Козлодуй.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама