За отмъщение: Китайка изпрати кромид на бившия си, за да го разплаче

99

Китайка, изоставена от любимия си няколко дни преди местния празник на влюбените, реши да си отмъсти, като разтовари пред тях 1 тон кромид, за да го разплаче

Жената от провинция Шандун купила кромида от интернет, съобщи АФП.. Тя казала на доставчиците да го струпат пред вратата на апартамента му и да си тръгнат, без да звънят, предава БТА.

„Плаках три дена и сега е твой ред!“ – написала тя на бележка към необичайната доставка.

Връзката между двамата продължила една година, преди мъжът да реши да сложи край „едностранно“.

„Причини ми много болка, но той не се разплака“, обясни тя. Тогава решила да му изпрати кромида, „за да предизвика сълзи“.

Китайците имат три празника на влюбените. Освен деня на Свети Валентин (14 февруари), те отбелязват и седмия ден на седмия лунен месец в чест на героите от местна легенда. Има и Свети Валентин в интернет, наричан също ден на обясненията в любов – 20 май.

Получилият кромид мъж определи реакцията на младата жена като „прекалена“.

Нейното отмъщение беше забелязано и от съседите му.

„Не знам дали той се е разплакал, но аз съм шокирана – каза жена от същия блок. – Целият квартал смърди на гниещ кромид“.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама