Близнаци: Днес е ден за запознанства

277

Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да положите достатъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Телец

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки, че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак

Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че човекът, за когото често мислите, може да си играе с Вашите чувства, защото просто не можете да повярвате в реалността на ставащото. Опитайте се да поговорите откровено и му разкажете за това, което Ви е на ума. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте точно този човек, за когото Вашият събеседник отдавна си е мечтал, и именно Вие ще успеете да осмислите живота му, както никой друг!

Лъв

За Вас това съвсем няма да бъде лек ден. Проблемът е, че днес обкръжаващите ще започнат да се съмняват в достойнствата и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да доказват, че не чрез измама са постигнали своето сегашно положение. Ставащото е крайно обидно, тъй като Вие сте привикнали на уважение и внимание. Ако сте много впечатлителни, може да преживеете един съвсем сериозен стрес. Подкрепа може да получите от близките хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да повдигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкова по-бързо позитивните тенденции ще вземат връх над негативните.

Дева

Изпълнени сте с куп идеи, но ще Ви се наложи да положите доста усилия, за да ги облечете в практическа форма. Мислите Ви приличат на парче сурова глина : в тях е заложен огромен потенциал, но трябва да му бъде придадена нужната форма, за да може да има реализация в живота. Обърнете се към опита, който сте придобили в общуването с нови хора – непознатите могат да Ви заредят с нечувано вдъхновение. Излезте на улицата и внимателно се огледайте около себе си. Заредете се с енергия и започнете да творите.

Везни

Кога за последен път сте се радвали на това, че сте обичани и обичате? За Вас това е нещо естествено – като да дишате и да пиете чай. А любовта е вълшебство, чудо и истински подарък на съдбата! Редом с Вас е най-забележителния човек в света! Така че му се порадвайте и благодарете на своята Съдба!

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се стараете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на първо място). Разбира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно и затова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Отговорни сте за своя любим човек дори и само заради това, че веднъж сте му показали, че не Ви е безразлично как живее и какво прави. Затова днес ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която допуска и че трябва да е морално готов да заплати за нея.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама