Андреа с разкрития за бившата си половинка

blank
Снимка: Facebook/Andrea

Певицата Андреа сподели лично откровение в профила си във Фейсбук към снимка с бившата й половинка боксьора Кубрат Пулев

Тя директно заяви, че той ѝ е изневерил.

„След 13-годишна връзка,може би е „нормално“ да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…това вероятно е различната ценностнa система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила,че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са „по-мъжки“ от доста „смели“ мъже!

В моят случаи,за съжаление аз се подведох ,че познавам добре половинката си, но се оказа ,че само аз в малка България ,не съм знаела ,че „бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета 🙂 Знам,че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също  съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам неxните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на „Тя е болна“ ,“Тя ще се самоубие“, „Тя е съсипана“, „Тя е луда“, „тя е на тежки лекарства“…..а всъщност да молиш жената до себе си „Моля те роди ми дете“, „Бъди моя съпруга,стига с тази кариера“…..Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех“, написа Андреа.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама